Etremultus pogonsko remenje

REMENJE
Extremultus pogonsko remenje
trougao

Extremultus pogonsko remenje ima veoma visoku efikasnost prenosa snage kod velikih obrtaja, opterećenja ili oscilacija prilikom rada. Odlikuje se veoma tihim radom, minimalnim rastezanjem, vrlo lakim pomicanjem, visokom elastičnošću (mogućnost montaže preko više remenica) i neosetljivošću na klimatske promene.
Extremultus remenje nezamenljivo je u prenosu snage gde se zahteva visok učinak prenosa, kao i kod pogona gde su veliki obrtajni prenosi. Prema zahtevima, remenje isporučujemo sastavljeno kao i spremno za sastavljanje.

Extremultus remen je antistatičan, odgovara međunarodnim standardima, kao i brojnim propisima kojima mnoge zemlje sprečavaju nakupljanje statičkog elektriciteta na mestima gde postoji mogućnost eksplozije.
Podtipovi GT, GG, TT, UU, UN, UG, PU i PP nisu u mogućnosti da rade gde imaju dodir sa mastima i uljima.
Podtipovi LL, LT su otporni na mašinsko ulje, dizel gorivo, benzin, benzen, organske rastvarače kao što su etil-acetat, aceton i sl.
Extremultus remen nije otporan na organske i neorganske kiseline.

U zavisnosti od vrste, tipa i funkcije remena sastav može biti pripremljen brušenjem ili Z- spojem.

Guma Belt u svom prodajnom programu ima proverenog proizvođača extremultus remenja, nemačko- švajcarsku kompaniju “Forbo Siegling”.
Na zahtev kupca, remenje isporučujemo sastavljeno, spremno za sastavljanje (obrušeno) ili sastavljamo remen direktno na mašinu.

PU-transportne-trake2
Extremultus-pogonsko1
Extremultus-pogonsko
POVEŽIMO SE

Kontaktirajte nas

NAŠA ADRESA

Veselina Masleše 82, 21000 Novi Sad, Srbija

KONTAKT

+381 (0)21 510 170

+381 (0)21 510 180

+381 63 516 773

+381 63 516 073

slobodan.belic@gumabelt.rs

to top button